Волейболният шампион на България Марица (Пловдив) ще играе четвъртата си среща от Национална волейболна лига Демакс. Маричанки са домакини на отбора на ЦСКА (София) в повторение на финала в първенството. Мачът ще се играе днес (12 ноември) от 18:00 б.в. в зала Сила.

В сряда Марица загуби първия си мач в групите на Шампионска лига срещу италианския Савино Дел Бене (Скандичи).

В миналия кръг от първенството Марица победи с 3:0 гейма ДКС Варна (Варна), а ЦСКА победи Хектор (София) у дома с 3:0 гейма.

banner

След двубоя с ЦСКА момичетата на Борислав Крачанов ще имат още един мач в Шампионска лига – домакинство на турския гранд Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул).

През миналия сезон двата тима играха цели пет пъти включително и два финала. В първия мач от редовния сезон победи Марица в Пловдив, а в София ЦСКА нанесе първа загуба на маричани от близо 8 години в България. След това обаче пловдивчанки бяха категорични във финалите и взеха Купата на България и 9-та си поредна титла в първенството с три успеха с по 3:0.

Марица е лидер след първите три кръга с пълен актив от 9 точки, а ЦСКА е втори със 7 точки.

За публиката отново ще има изненади и ще бъдат теглени две томболи. Томбола между всички с билет за двубоя и томбола за всички с абонаментни карти.

Съдии на двубоя ще са Велислав Станимиров и Данаил Атанасов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space