Инж. Андон Тушев, управител на “ТАЛ Инженеринг” ЕООД, член на УС на КРИБ

Добромир Жечев, единственият български футболист, участник в четири световни първенства по футбол като национал (1962, 1966, 1970, 1974), легенда на „Спартак“ (Сф) и „Левски“, два пъти шампион (1970 и 1974 г.) и три пъти носител на купата като играч и веднъж като треньор. Бил е помощник треньор на националния ни отбор.

Ирини Жамбонас, актриса, популярна с участието си във филмовите ленти “Маргарит и Маргарита”, „Пансион за кучета“, „Ярост“, „Другият наш възможен живот“, „В Кръг“, „Голата истина за група Жигули“ и като Марта в семейната поредица „Алея на славата“. Многобройни са ролите ѝ на театралната сцена. Като част от трупата на МГТ „Зад Канала“ през този сезон играе в „Недоразбраната цивилизация /или загадката на пирамидите/“, като Ана във „Фицрой“ на Жорди Галсеран, в спектаклите на Теди Москов “Хайде да се трепаме” и “Аз обичам, ти обичаш, тя обича”, във водеща роля в постановката „Кой се бои от Вирджиния Улф“, донесла ѝ Икар през 2021 г. Очакваме да я видим и в българското предложение за “Оскар”, лентата „Уроците на Блага“, с която на 18 ноември ще бъде открита „Киномания“

banner

Любен Кънев, актьор, познат с ролите си на инспектор Тодор Тодоров от ГДБОП („Под прикритие“), Княз Кирил Преславски („Недадените), Омар („Знакът на Българина“), Пламен Сиромашки (All Inclusive). Сред реализираните му авторски проекти са кино-театралният проект „STOP! – Дяволът се призна за виновен“, „Забравените“, „Аквариумни хора“

Проф. д-р инж. Любен Тотев, ректор на МГУ „Св. Иван Рилски“ в периода 2011 – 2019 г.

Стойко Пеев, театрален и филмов актьор, запомнен като хан Аспарух от едноименната мегапродукция. Дигиталната версия “Ханът и империята” вдъхна нов живот на знаменитата трилогия. На сцената на Театъра Българска армия можем да го видим в постановките “Железният светилник”, „Вкус на мед”, “Мизантроп” и “Много шум за нищо”

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!