Кметът на Кричим Атанас Калчев и общинските съветници в града положиха клетва и официално встъпиха в длъжност.

Това се случва, след като Атанас Калчев беше преизбран за кмет на Кричим на първия тур на местните избори. За председател на Общински съвет-Кричим единодушно беше избрана Анка Хаджиева. По повод встъпването в длъжност Атанас Калчев направи обръщение към съгражданите си.

„Като кмет, избран за пореден пети мандат, и заедно с общинските съветници от ПП „Движение Нашият град“, ние положихме клетва и официално поехме правомощията си за управление на община Кричим. В духа на благословията и под покровителството на Свети Нектарий Егински – светецът, който лекува всички болести и когото Църквата почита днес като един от най-уважаваните съвременни светци и чудотворци, ние продължаваме заедно. Нашата мисия е да изпълним обещанията за новия четиригодишен мандат и да оправдаем доверието, което съгражданите ни отново ни гласуваха.

banner

Винаги съм работил в много добро сътрудничество с всички политически партии, които са имали свои представители в общинския съвет. Готов съм и сега да работим по същия начин, стига техните предложения и идеи да са в интерес на Кричим и неговото население, да не са тясно партийни или лични интереси. Всеки един от нас е заслужил доверието на своите съграждани и ние всички сме длъжни да работим така, че и в края на 4-годишния ни мандат, отново да заслужим техните аплодисменти, каквито днес получаваме. Да работим със сърце, но и с разум, да работим за нашата обща кауза – Кричим и неговото развитие. Да бъдем заедно и в победите, и в трудните моменти, и в несгодите, защото само тогава ще бъдем силни и полезни в работата си.

Уверен съм, че Общинския съвет начело с г-жа Анка Хаджиева, която днес беше избрана с пълно мнозинство за 6-ти пореден мандат като председател, ще продължи своята политика на взаимодействие и сътрудничество, както между общинските съветници, така и с общинска администрация, и ще бъдат реализирани всички основни приоритети и политики за развитието на нашата община. На добър час на всички и нека да реализираме един успешен и добър мандат, да постигнем още по-големи и значими инициативи за града ни.

И нека Кричим да бъде вечен!“, заяви кметът на общината Атанас Калчев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space