Тялото на 72-годишен мъж беше открито в жилището му от столични полицаи. Смъртта е констатирана от медицински екип, а при извършения оглед на тялото са установени множество наранявания.

Криминалисти изясняват фактите и обстоятелствата около смъртта на пенсионера, като вече има назначена и аутопсия.

По случая е образувано досъдебно производство, в рамките на което е предприето разследване за установяване на съпричастни към тежкото криминално престъпление.

banner

Действията се осъществяват под надзора на прокуратурата, допълват от МВР като не съобщават повече информация по случая.

Междувременно обаче се появи информация, че на зловещата находка се натъкнала неговата дъщеря днес. Тя отишла до дома на баща, след като няколко дни не могла да се свърже с него. Тя веднага алармирала полицията за смъртта му.

В хода на разследването са установили множество прободни рани в гърба на жертвата.

Има данни, че мъжът се е черпил в последните си минути. Тялото е било открито увито в одеало, а под него било чисто голо. Затова се предполага, че е имало и сексуален контакт.блиц

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!