Destiny

Обрат! Откритата мъртва млада майка в пловдивско село е убита от мъжа ѝ!

21-годишната Красимира Кукувска от пловдивското село Бегово е била убита. Извършителят на зверството е мъжът, с когото тя доскоро е живеела, и баща на двете й невръстни деца Любомир Петров. Младият мъж е арестуван за 72 часа, направил е пълни самопризнания, пише Блиц.

Той твърди, че на фаталния 11 септември е отишъл в дома на Красимира, влязъл е при нея, но двамата са се скарали. Младата жена е започнала да го гони, казвала е, че иска да я остави намира, но той я е заплашил, че ще я гръмне.

Красимира го провокирала и му казала: "Хайде, направи го, не можеш".

Любомир твърди, че тя е взела въздушната пушка и я е опряла на гърдите си. По думите му той е натиснал без да иска спусъка и не е имал намерение да я убива.

Припомняме, че първоначално разследващи оповестиха случая като самоубийство.

Никой от близките на жертвата обаче не вярваше в тази версия, хората продължиха да питат и да настояват случаят да бъде проверен отново. Убийството е разкрито от полицията в курортния град Хисар, начело с шефа им гл. инспектор Пламен Арабски, който лично е водил разследването.

Припомняме още, че младата жена оставя невръстни дечица на 2 месеца и на 2 години сирачета.

Тя е имала богато наследство от баща си, който бил мощен арендатор, имащ над 2000 дка земя, но той и майката починали.

Около Красимира се завъртели двама братя от съседното село Сухозем. Единият от тях бил Любомир. Всички повтаряли на Красимира, че той я използва за пари, впоследствие думите на близките й се доказали - той само пръскал и нищо не печелел.

Красимира се осъзнала и прокудила мъжа си седмица преди да стане убийството. Това е коствало живота й.

Banner 468 x 60 px