Destiny

Поредните пияни и надрусани шофьори на пътя!

Бързо производство за престъпление по чл. 343 б ал 1 от НК е започнато от служителите на Първо РУ срещу 62- годишен мъж от село Брестовица. При проверка в следобедните часове на 27 август, автопатрул на районното управление установил, че шофьор на лек автомобил "Рено клио" управлява с алкохолна концентрация от 1,44 промила.

27- годишен мъж от гр. Сопот задържаха за шофиране след употреба на алкохол, служители на  РУ Карлово. На кръстовището на ул. "Генерал Заимов" и "Христо Ботев" в населеното място проверяващи спрели водач на мотоциклет "Ямаха маджести". Техническото средство отчело алкохолна концентрация  от 1.67 промила.

В арестните помещения на Трето РУ и Хисаря са задържани двама дрогирани водачи. 25- годишна от гр. Хисаря е шофирала лек автомобил "Шкода фабия", чужда собственост, под въздействие на матамфетамин. Проверката е извършена на 27 август на бул. "Христо Ботев" в курортното граче. 

Дрогиран водач на БМВ, установиха и задържаха в хода на проверка служители на Трето РУ. 46-годишният пловдивчанин е бил под въздействието на канабис и амфетамин, установено по надлежния ред. По случаите са образувани досъдебни производства.  

 

Banner 468 x 60 px