Скандал на ГКПП-Златарево! Граничари поставиха камери в нива с дрога, останаха шокирани от кадрите

Страшна изненада по време на разследване на гранична полиция на ГКПП Златарево. Граничните власти поставили камери в нива с канабис, готов за бране, за да заловят собствениците й, но вместо тях в капана паднали двама гранични полицаи, пише struma.com. 

Камерите заснели полицаите, които влезли в нивата и започнали да прибират реколтата. Шефовете им видели всичко това и очаквали до три дни да отчетат, че са брали и унищожили канабиса, но нищо. След като били разкрити, "берачите" и собственици на нивата изпаднали в паника. Единият незабавно излязъл в болнични, другият подал рапорт за напускане. Срамният за гранична полиция случай е дълбоко засекретен, но запознати твърдят, че след него на Златарево е истинска паника. Полицаите са шокирани от случилото се с техните колеги. Образувано е производство по случая.   

Дали срещу двамата полицаи ще започне съдебно преследване, не се знае. Факт е обаче, че се потвърждават плъзналите в Петрич слухове за участието на гранични полицаи в отглеждането на опасната трева по високопланинските масиви.

Banner 468 x 60 px