66- годишен предизвика катастрофа в Пловдив

66 годишен пловдивчанин предизвика пътен инцидент поради неспазване на нужното разстояние от спиращия пред него автомобил. Мъжът управлявал лек автомобил «Хонда Сивик» и при движение по улица «Любен Каравелов» под тепетата, ударил спиращия пред него «Фолксваген».  35 годишният водач на «фолксвагена»  спрял, за да даде път на пресичащи на пешеходна пътека.

  Екип на спешна помощ е оставил по- младия водач за наблюдение в болнично заведение, заради  контузия на гърба, следствие от инцидента. Алкохолните проби на водачите са отрицателни.  

Междувременно сутрешните часове на 7 юли в РУ Труд е получен сигнал за верижно ПТП с материални щети. Мястото на произшествието е улица «Цар Симеон». Участниците в инцидента на пътя са 42 годишен водач на «Ауди», 19 годишно момиче, управлявало «фолксваген» и 63 годишен мъж от село Калековец, водач на лек автомобил «Ситроен». 42 годишният мъж не спазил необходимата дистанция и допуснал верижната катастрофа, при която няма пострадали. Алкохолните проби и на тримата водачи са отрицателни. Произшествието е отработено по административен ред. 

Banner 468 x 60 px