Destiny

Труп в такси шокира Слънчев бряг

Ужасяващо самоубийство разтърси Слънчев бряг рано тази сутрин. Мъж се е самоубил в такси, паркирано пред супермаркет "Магнит" в комплекса, съобщава "Флагман". 

Става дума за софиянец, който е дошъл да търси бившата жена и детето си, което е около 3-годишно. Той бил в много лоши отношения с любимата си и явно двамата не са успели да намерят решение на проблемите си. Разбит от поредния скандал, той се качил в таксито, с което пристигнал и дръпнал спусъка около малко след 7 часа тази сутрин.  

Трагедията се разиграла пред десетки свидетели на паркинга на магазин "Магнит", бивша "Перла". Трупът на софиянеца е откаран за аутопсия след оглед от криминалисти, таксито, в което се е самоубил, е откарано в РУ-Несебър за последващ оглед. 

Очевидци съобщават, че именно Пламен е шофирал таксито. Около 7 часа тази сутрин той се обадил на тел. 112 и подал сигнал, че ще се самоубие пред магазин „Магнит“ и в момента, в който пристигнали полицаите, той дръпнал спусъка на задната седалка в колата си.

Преди около седмица Сюлея дошла в Слънчев бряг, заедно с приятелка, за да работи. Двете отседнали в сграда „Перла“.

Вчера, воден от разбитото си сърце, Пламен последвал Сюлея, настанил се квартира в Равда и отишъл да говори с нея. След пореден скандал обаче, нервите му не издържали и за да я накаже, той се качил в такси и се прострелял в слепоочието с преправен газов пистолет.

Banner 468 x 60 px