Четири са вече жертвите на поройните дъждове в Царево, съобщиха от полицията в Бургас за NOVA. Откритото четвърто тяло е на дъщерята на съдия Мария Московa. То е било извадено от катер на „Гранична полиция”. Припомняме, че по-рано през деня беше потвърдена смъртта на Москова, която е председател на Районния съд в Царево. Морето изхвърли и телата на двама мъже.

„Живота си загубиха двама мъже и две жени. Вчера в 10:30 ч., преминавайки на мост, автомобил пропада и бива завлечен към морето. В колата са били майка, дъщеря и мъж. Малко, след като колата пропада, пешеходец, опитвайки да премине през моста, също е завлечен и е бил погълнат от водата”, обясни директорът на ОДМВР – Бургас ст. комисар Емил Павлов.

Ст. комисар Павлов обяви, че към момента няма други хора, които да са обявени за издирване или да са в неизвестност. „Издирвателните действия се прекратяват. Нашите екипи обаче остават на място, за да следят за лица в безпомощно състояние”, уточни директорът на полицията в Бургас.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!