Най-коментираната риалити звезда в момента – Виктория Капитонова, в буквалния смисъл на думата е изгладувала своята популярност. Амбициозната рускиня е успяла да стопи поне 10 килограма, преди да тръгне да става звезда. Това се случило още когато била тийнейджърка, живеела в общежитие, чудела се как да свърже двата края, но имала големи мечти.

Когато дошла в България, Виктория Капитонова била едва на 16 години. Завършила гимназия в родната си Русия с година по-рано от връстниците си и сервирала на своите родители, че иска да се премести в Америка. Хората не можели да си позволят да финансират подобна авантюра, но вместо да отрежат дъщеря си, й предложили компромисен вариант – да учи бизнес администрация в Американския университет в Благоевград. Дотогава не били стъпвали в България, но избрали страната ни, защото им е далеч по-близка, а и по-евтина от САЩ. Така бъдещата риалити звезда пристигнала у нас и заживяла в общежитие в Благоевград. България толкова много й харесала, че забравила идеите си за живот в Америка.

Идеята на Вики била да се пробва на модния подиум у нас. По онова време обаче тя била доста по-пухкава от сега. Тежала около 60 килограма. При нейната височина от 174 сантиметра това е идеално тегло, но не и за манекенка. От модните агенции, в които кандидатствала, й казали, че трябва да отслабне. „Наложи се да започна си готвя сама, за да се храня диетично”, спомня си днес Виктория. Проблемът била, че в общежитието нямала кухня. Разполагала само с мултикукър, с който не можела да си приготвя всичко, от което има нужда. Ето защо започнала да си купува уреди за готвене. Първо се сдобила с фурна и котлони, като постепенно натрупала цял склад с миксери, ножове, кухненски роботи, машинки за паста и всичко останало, което професионалните готвачи ползват. Благодарение на домашно приготвената храна успяла да свали цели 10 килограма и най-после станела фотомодел. Това били първите й опити пред камера.

banner

Във виртуалното пространство до днес могат да се намерят снимки от фотосесиите на Виктория от онзи период. При 174 сантиметра височина рускинята е тежала едва 50 килограма. Мерките й са били 86-60-89. Капитонова успява да поддържа тази форма и до днес. Тя готви все по-рядко, набляга на салатите и по този начин се пази от излишните килограми. „Мога да готвя, но ме мързи. Предпочитам да си лежа на дивана”, не си криви душата рускинята. Тя така и не успява да пробие като модел, но успешно овладява модерната професия на инфлуенсърите. Започва да я практикува, когато завършва университета, мести се от Благоевград в София, но се оказва, че не може да започне никаква работа. За да сключи трудов договор, й трябва специално разрешение, с каквото не разполага. За да се измъкне от трудната ситуация, амбициозната рускиня започва да развива свой канал в ютуб. След това се настанява в социалните мрежи, а след участието й в 4 тв риалитита, едва ли е останал човек в страната ни, който не е чувал за нея.

 

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!