През цялото време “Продължаваме промяната” и “Демократична България” време планират ходовете и политиката си си спрямо местните избори. Тяхната първа цел е да спечелят София и са готови да жертват държавата за това. Това каза в “Денят започва с Георги Любенов” по БНТ Делян Добрев от ГЕРБ. 

“Ще видите нежелание от страна на ПП и ДБ да участват в каквито и да е правителство, а те според социолозите ще бъдат достатъчно голяма група в парламента, за да го провалят”, каза още той. И допълни, че биха водили добронамерени преговори с “Демократична България” в 49-ото НС, за да има правителство.

Според него много по-важно е развитието на цялата държава, а не само на един или два града. “Държавата по времето на ГЕРБ се движеше по правилния път, а сега слязохме от магистралата и потънахме в калта”, каза още той.

banner

Според Делян Добрев половината инфлация у нас е вносна, а другата половина си е чисто българска и се дължи на начина, по който се управлявали публичните финанси.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!