Днес облачността от север-североизток ще продължи да се увеличава и след обяд над почти цялата страна ще бъде значителна. Ще остане почти без валеж. Вятърът ще се ориентира от север-североизток и по-късно след обяд в много райони ще стихне. Максималните температури ще бъдат между 8° и 13°, в Пловдив – около 13°. Това съобщиха от НИМХ.

Над планините облачността също ще се увеличи, най-късно над Рило-Родопската област, но ще остане почти без валеж. Ще духа до умерен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра – около 3°.

Над Черноморието още преди обяд облачността от север бързо ще се увеличи и ще бъде предимно облачно. Само на отделни места по северното крайбрежие е възможно да преръми. Ще духа до умерен север-североизточен вятър, който по-късно през деня ще отслабне и стихне. Максималните температури ще бъдат 9°-11°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

banner

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!