ОВЕН

Днес, въпреки че деня е почивен, ще ви изненада неочаквана, но заслужена похвала и парично възнаграждение, а и мечтаното признание. Не всички хора, които срещате, ще ви бъдат приятни, но трябва да се примирите и да изтърпите присъствието им, особено ако имате гости вечерта.

В личните си отношения сте постигнали поредния връх, които ви радва, но е причина за злост и омраза в очите на завистници. Не се опитвайте да наложите у дома вашия начин на живот. Заради неувереност в чувствата си сте нестабилни в интимните отношения.

banner

ТЕЛЕЦ

Задачите ви носят финансови успехи в този напрегнат почивен ден ден. Възникналите проблеми в семейството са ви развалили настроението още сутринта, но ще надмогнете яда си. Анализът на постигнатото до момента е задължителен, защото ви гарантира успех на работното място. Бъдете реалисти.

Влюбени сте, но не сте сигурни, че мъжът до вас отговаря на чувствата ви. Не се вживявайте в несъществуващи лични драми. Няма как да се надявате на хармония в сексуалните отношения, ако сте ревниви и сте прекалили с въпросите.

БЛИЗНАЦИ

Склонни сте да реагирате импулсивно на всяка изречена дума или критика, ако сте на работа в почивния си ден. Ако сте сдържани ще избегнете конфликтите с вашите колеги. Всички рисковани начинания са неуспешни, забравете за тях. Не е желателно да пътувате. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка.

Ако сте семейни, мили жени, рискувате да развалите отношенията с брачната си половинка. Не ви съветвам да изневерявате заради обзелото ви желание за сексуален контакт с партньори, които неочаквано са ви впечатлили.

РАК

Начинанията в почивния ден са повлияни от импулсивните ви действия. Направете оценка на отношенията си на работното място, за да избегнете бъдещите проблеми. Въпреки нежеланието ви да общувате се налага да проведете делови срещи точно днес. Запазете спокойствие.

Разговорите с интимната или брачна половинка са успешни и ще внесат яснота в отношенията ви, особено ако сте съгрешили предишните дни заради среща с ваши приятелки и се налага да изгладите отношенията си.

ЛЪВ

Денят е почивен и изисква да не се колебаете, ако ви направят предложение за подкрепа при старта на планираните начинания. Разговорите ви носят успех. На работното място се справяте отлично. Внимавайте да не нагрубите колегите си и не налагайте мнението си. Не взимайте спонтанни решения, свързани с любимите ви хора.

Бъдете предпазливи и ще разрешите всички проблеми с лекота. Семейният живот ви изнервя, ако сте сключили прибързано брак. Днес сте готови да се отдадете на секс със случайни партньори.

ДЕВА

В почивния ден не взимайте прибързани решения за инвестиции, ако се занимавате със собствен бизнес, за да не провалите стабилното си положение. Проявете умерено съчувствие към проблемите на хората около вас. Нарочно драматизират ситуацията, в която са попаднали, за да им помогнете с пари, които няма да си получите обратно.

Настъпила е поредната катастрофа в отношенията с близките ви. Причината е поредната изневяра на партньора ви, която ви е унизила и изнервила. Не губете вяра, че отношенията ви ще се оправят, но пък със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Стабилизирайте позициите си на вашето работното място в този почивен ден. Не предприемайте начинания. Заемете се с рутинната си работа и си гарантирайте приходи от завършени задачи. Вечерта, доволни от постигнатото, бъдете с вашите близки и се отдайте на активна почивка. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви предлагат среща.

Заведете любимите си хора и им създайте приятни емоции. Не е изключено да се влюбите и да се отдадете прибързано на сексуални удоволствия. По-добре бъдете внимателни.

СКОРПИОН

В почивния ден на работното място не допускайте намеса на всезнаещи колеги, които са достатъчно некомпетентни, за да ви заблудят и провалят. Бъдете предпазливи и не избързвайте с крайни решения. Не се оплаквайте от трудностите. Вашите близки ви подкрепят в начинанията. Заемете се на всяка цена със стабилизиране на семейните си отношения.

Не допускайте поредното отдалечаване. Сексът с любимите хора ще ви се отрази добре и ще ви разтовари от напрежението, с което сте се заредили през деня.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете решителни в този почивен ден и действайте бързо, ако сте на работното място, за да не се провалите. Промените са във ваша полза. Докажете че за вас трудни задачи не съществуват. При възможност уговорете делово пътуване, но не бива да договаряте инвестиции.

Ако не сте семейни и сте срещнали подходящия според вас партньор, ако сте се опознали, днес е идеален ден за обявяване на годеж. Вечерта се отдайте на заслужени и приятни интимни мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Не пътувайте в почивния ден! Не се противопоставяйте на вашите близки. Отложете взимането на важни делови решения за друг ден. Анализирайте причината за пропуските на вашите колеги. Ако се налага да работите активно и без почивка в този ден, вечерта си позволете отдих.

Не се опитвайте да налагате мнението си у дома, за да не си спечелите поредната разправия. Кризата в отношенията с интимната ви половинка е временна. Не пропускайте успокояващите ви сексуални мигове.

ВОДОЛЕЙ

Отложете деловите пътувания, които няма да са успешни и ще ви създадат проблеми, ако решите да ги осъществите в почивния ден. Бъдете коректни към вашите колеги, ако сте в отпуск и ви повикат на работа и не се крийте, защото е във ваша полза да разговаряте с тях. Близките ви ще проявят разбиране.

В личният живот не е добре да взимате спонтанни решения. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Не се отдавайте на сексуални наслади с ваши колеги, защото ще се наложи да напуснете работа и то неочаквано.

РИБИ

Въпреки, че сте отпаднали и уморени до обед в почивния ден ще се съвземете и ще проведете успешни делови срещи. Осигурете си допълнителни приходи. Професионалните ви успехи събуждат завистта на вашите конкуренти, които ще опитат да ви навредят.

Съхранете завоюваната позиция. Липсата на свободно време и преумората вредят на интимните ви отношения, което е разбираемо, а при семейните са причина за отдалечаване на партньора. Сексът ви носи наслада, но не и ако е насила изпросен или не е желан и от двама ви.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!