„Марица“ се разделя с Апостол Попов, който заемаше поста на спортен директор в клуба. Той бе част от „жълто-сините“ от есента на 2020 година, като прекрати успешната си състезателна кариера именно в пловдивския тим, а след това остана да работи в клуба като спортен директор. Неговият опит бе много ценен, а усилията му в организационен план – от голяма полза през последните две години. Апостол Попов взе решение да напусне и да приеме ново предизвикателство, като се присъедини към треньорския екип на ЦСКА 1948.

ПФК МАРИЦА 1921 ПЛОВДИВ благодари на Апостол Попов за усилията, всеотдайността и приноса му към успехите на тима! Желаем му здраве и още много успехи край футболните терени!

На раздяла Апостол Попов сподели няколко думи за времето прекарано в пловдивския клуб: “Прекарах страхотни две години в “Марица”, в които постигнахме значими успехи. Благодаря на собственика Христо Христов и на треньора Николай Димитров за възможността да работя в такъв голям клуб с история и традиции. Благодаря на треньора, помощник треньорите и футболистите, както и на всички служители за префесионалното отношение, на феновете за подкрепата им! Пожелавам още много бъдещи успехи на “Марица”!”

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!