Destiny

Безплатна танцова седмица в залите на Dance Station от 6-ти до 17-ти февруари!

Ако тайно ви се иска да направите нещо различно за себе си, да пробвате нещо ново, забавно, разтоварващо. Ако детето ви иска да танцува, но не знае точно какво и имате въпроси какво е подходящо за него, можете да проверите лично като се възползвате от безплатната танцова седмица в залите на Dance Station от 6-ти до 17-ти февруари.

Професионалният екип от над 50 преподаватели ще ви направи част от над 20 танцови класове, сред които: латино-американски и стандартни танци, хип-хоп, MTV танци, Zumba Fitness, суинг танци , Kangoo Jumps, Пилатес, йога и много други. През цялата седмица ще можете да пробвате по един час във всеки стил, който се предлага напълно безплатно!

Безплатната  танцова седмица в залите на Dance Station се организира по повод навършването на 3 години от създаването на танцовата школа в града под тепетата. Едно от най-модерните танцови училища в България „Dance Station” отвори врати в Пловдив преди три години, точно преди Деня на влюбените, на 13-ти февруари,  с много настроение, изненади и специално подготвена танцова програма от професионалните танцьори на Dance Station и Dancing Stars.

 „Dance Station” се намира на последния етаж в Дома на културата “Борис Христов” на ул. „Гладстон“ № 15 и разполага с три просторни зали, съблекални, модерно озвучаване, климатична и вентилационна системи.

Обучителните програми на училището са насочени към деца, младежи и възрастни, като за всеки отделен стил има специфичнo разработена програма. Тези, предназначени за деца и млади хора например, целят да развиват тяхната естетическа, танцова култура и умения, като в същото време гарантират богат избор от възможности за разнообразни танцови изяви и участия. По този начин се постига цялостно образователно, културно, социално и професионално развитие на децата и младите хора в България.

По време на безплатната седмица от 6-ти до 17-ти февруари, която е подарък за пловдивчани, желаещите ще могат да зададат въпросите си на място, на самите инструктори и да получат цялата информация за всичко, което предлага центъра.

Всеки участвал в часовете ще получи талон “доведи приятел безплатно”.

Всеки участвал в класовете ще може да закупи карта с намаление 10%

Важно: Безплатното посещение във всеки стил важи само за нови клиенти. Отстъпката от 10% важи само за нови клиенти в рамките на Безплатната танцова седмица.

Banner 468 x 60 px