Destiny

Телевизионното скеч-шоу „Аламинут“ вече и на сцена

На 28 ноември /сряда/ от 19 ч. във Военен клуб – Пловдив публиката може да гледа „Аламинут“- най-популярното скеч-шоу в българския ефир.

Актьорите от „Аламинут“ привличат аудиторията най-вече с изпълненията на своите авторски скечове и стендъпи. Освен познатите имена от телевизионния екран - Робин Кафалиев, Таня Кожухарова, Атанас Бончев – Наката в сценичното шоу участват и младите колеги от театъра -Иван Иванов, Росица Кехайова и Яцек Янков така и професионална танцова формация заедно с оркестър.

Целият този екип, в реално време, пред очите на публиката се превъплъщава в хаотично-динамичния мравуняк, по-известен като... „Телевизията“. Естествено, всичко това е съпътствано с редица недоразумения, гафове, недомислици и много, много... смях!

Още с влизането си в салона, зрителите се потапят в типичната атмосфера на „телевизионното студио“. Разбира се, в този постоянен, но организиран хаос, преминаващите през сцената герои са най-разнообразни – като започнем от бизнесмени, работници и секретарки, минем през селяни и мафиоти и министри и стигнем до „готвачите от Аламинут“. И всичко това – поднесено с богат коктейл от светлини, музика и танци!

Публиката искрено се смее както на агравираните недомислици , така и на неадекватните абсурди от собственото ни ежедневие. В този спектакъл има само... чист български хумор! Както самите създатели на шоуто казват: „Стане ли дума за хумор – не се шегуваме!“ Билети за спектакъла се продават в Билетен център пред Общината.

Banner 468 x 60 px