Destiny

Ивана Папазова отбелязва юбилей с премиера

На 1 ноември в Драматичен театър-Пловдив предстои втора премиера на „По-студено от тук“ от Лора Уейд (Англия), реж. Владимир Люцканов. Премиерата в Деня на народните будители съвпада и с 50-годишния юбилей на великолепната Ивана Папазова, която ще имате удоволствието да видите в главната роля на този затрогващ светъл спектакъл.

В останалите роли се превъплъщават Мария Сотирова, Радина Думанян и директора на театъра Кръстю Кръстев. Преводът е на Харалампи Аничкин, сценография и костюми – Венелин Шурелов, музика – Петър Дундаков, фотограф Георги Вачев, плакат Ралица Русева и Георги Вачев.

Изящна и разтърсваща история, пиесата „По-студено от тук“ от Лора Уейд разказва за семейство, поставено пред препятствие, което не може да бъде преодоляно. Майката, бащата и двете им дъщери трябва да се изправят един срещу друг, срещу самите себе си, за да открият усмивката и сълзата, прошката и утехата, благодарната прегръдка. И да разберат, че семейството е мост от ръце, които винаги те крепят, когато залиташ над бездната. Светъл, пречистващ през сълзи спектакъл за доброто в човека.

Билетите за 1 ноември са изчерпани. Следващата дата, на която се играе постановката, е 15 ноември.

Banner 468 x 60 px