Destiny

Балетно студио „Буратино“ представя спектакъла „Парченца идеи“

Балетно студио „Буратино“ представя спектакъла „Парченца идеи“ на 7 януари 2018 г., неделя, от 19 часа, в Дом на културата „Борис Христов“ с ВХОД СВОБОДЕН

Музика – Шарл Гуно

Годината 2017-та за Балетно студио "Буратино" беше белязана с 50- годишнината от създаването на балетната школа и отличната организация, провеждане и домакинстване на поредния 10-ти юбилеен Международен детски балетен фестивал „С любов за танца“. Все отговорни и изпълнени с много трепет, вълнения и радост дни за всички ни!

"И през 2018-та ще има за нас и нашите почитатели много нови щастливи мигове! На 7 януари от 19 часа  на сцената на ДК "Борис Христов" децата и учениците на Балетно студио "Буратино" ще представят "Парченца идеи" по музика на Шарл Гуно.  Хореографията е на доц. Желка Табакова и д-р Бонка Матова. Балетен педагог и художествен ръководител на студиото е Маша Иванова. Балетен корепетитор-Меглена Йорданова".

"Това ще е поредния творчески разказ, в който децата ще преживеят и разкажат за щастието от  досега с балета. Изкуството, даващо пулс за живот, красота, хармония и себеизява. Да ни гледате как танцуваме означава да чувате разказа на сърцата ни!

За Вас, мила публика, поднасяме с любов красиви „Парченца идеи“!

На Вас, както и на нашите родители, близки и приятели бихме искали да кажем: „Има кратки пътища към щастието! Един от тях е балетът!“, съобщават от балетното студио.

Banner 468 x 60 px