„Женско царство“ с Искра Радева гостува на сцената на НЧ „Съзнание“ в село Брестовица

Община „Родопи“ подарява на жителите и гостите на населените места безплатна театрална постановка. Комедията „Женско царство“ ще гостува на 23 декември /петък/, от 18:00 часа в залата на читалище „Съзнание-1873“. На сцената ще се качат популярните актьори Искра Радева, Мария Статулова, Елена Кънева, Теодор Елмазов, Веселин Цанев и Ивайло Калоянчев.

Спектакълът на театър „Искри и сезони“ представя класическия текст на Ст. Л. Костов с много хумор, танци и песни. „Женско царство“ е постановка за двете най-могъщи сили, които движат света – Любовта и Властта. Любовта, която ражда живота и осмисля съществуването ни и могъщата сила на властта- понякога непосилна за тези, които я притежават и често се променят под натиска й.

banner

„Елате с открито сърце и с усмивка на лице, смейте се с глас, пейте заедно с нас, радвайте се и ни гледайте сеира!“, канят публиката актьорите от театър „Искри и сезони“.

Община „Родопи“ подарява това изживяване на всички по случай настъпването на Светлите Рождественски празници. Входът е свободен!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!