Има нещо много просто, сложено на масата – споразумение, в което се изисква реформа на правосъдната система, реално, през прозрачен процес, не на хартия. Това заяви от парламентарната трибуна съпредседателят на ПГ на „Продължаваме промяната-Демократична България“ Кирил Петков по време на дебата за отказа от мандат за съставяне на правителство на Мария Габриел.

Ще бъде най-голямата грешка, ако прочетеното от Атанас Атанасов предложение бъде обявено като молба, подчерта той. И призова ГЕРБ-СДС да спазят думата си отпреди девет месеца, защото, по думите му, в политиката и в живота най-важното нещо е да спазваш думата си. Най-важното е всяко действие да го правиш не от страх, алчност, а от чувство за дълг, подчерта той. И колеги, няма да влизам в преговорни процеси, 20 дни дискусии, обяви Петков.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!