Destiny

Тома Спространов събира на едно място двете си най-големи любови – Пловдив и музиката

Кой пловдивчанин не би искал да танцува на музика, пускана на живо от самия Тома Спространов? 

„Пулсиращи тепета – LIVE” е музикалното събитие, в което легендарният радиоводещ и меломан Тома Спространов ще събере на едно място двете си най-големи любови – Пловдив и музиката. Мястото е култовото “Артнюз кафе” на улица „Отец Паисий“, а датата е 25 септември от 19.00 ч.

„Очаква ни една незабравима вечер, в която границите между поколенията ще бъдат удавени в танци“ , обещават организаторите от проекта „Пулсиращи тепета“. 

Диско, фънк, ню уейв ( и не само!) ще си дадат среща на дансинга пред „Артнюз кафе“, водени от безпогрешния музикален вкус на Томата. Заедно с него зад пулта ще застане и познатият на мнозина Visitor Q.

Събитието „Пулсиращи тепета - LIVE” е част  от програма “Наследство“ на „Пловдив 2019 - Европейска столица на културата“. Предстои към този проект и заснемането на документален филм за легендарния Тома Спространов. Организаторите не крият, че кадри от събитието „Пулсиращи тепета – LIVE” ще бъдат включени в бъдещия филм и се обръщат към пловдивчани: „Ще се видим не „от другата страна на плочата“, а в долния край на „Отец Паисий“.

 

Banner 468 x 60 px