Destiny

Стефан Вълдобрев представя „Книга за песните“ в Пловдив

„Книга за песните” е първа книга на Стефан Вълдобрев, която може да се определи като литературен албум от текстове, поезия и биографични истории. В нея той се проявява като умел разказвач, описвайки честно, чувствено, без маниери и преструвки творческия процес по създаването на 41 песни, като се обхваща периодът от 80-те години до днес.

Изданието повежда читателя на една вълнуваща разходка: как от случайно хрумване, срички, каламбур или произволна словесна или музикална фраза, пречупена през контекста на обществените събития и през призмата на личния живот на артиста може да се създаде хит.

„Книга за песните“ се превърна в бестселър още преди излизането си от печат на 15 май 2020 г. и то в условия на извънредно положение. Макар в този момент продажбите на книги да е намалял със 70% в сравнения със същия период от предходната година, биографичната книга на Стефан Вълдобрев бележи истински успех и доказва колко важна е лоялността на публиката: само от предварителни поръчки са продадени 1000 бр. от тиража. Всички най-нетърпеливи читатели получиха екземплярите си с автограф.

Първият тираж на „Книга за песните“ вече е изчерпан и в момента издателство „Книгомания“ реализира втори. Изданието вече повече от месец е в топ 10 по продажби на редица реномирани книжарници като Книгомания, Хеликон, Гринуич, Сиела, Ориндж и Хермес.

Заповядайте на представянето на „Книга за песните“ и Стефан Вълдобрев:

·         2 юли (четв.) 2020 г. – 19,00 ч. – Римски стадион – Пловдив! Входът е свободен.

Ще почетем откъси от книгата, ще има хубава музика на живо, добро настроение и автографи!

„Книга за песните“ ще можете да закупите на място по време на събитието и да получите автограф от Стефан Вълдобрев.

Събитието се провежда с финансовата подкрепа на Община Пловдив!

 

Banner 468 x 60 px