ПФК Ботев (Пловдив) е първият голям футболен клуб, който се присъединява към Спортни събития #БезОтпадъци и демонстрира как спортът може да обединява за създаване на устойчиви навици и споделена отговорност към средата.

Днешният футболен двубой е част от семейството на Събития #БезОтпадъци.
По време на двубоя ще събираме разделно пластмасови бутилки в най-новия жълт привърженик – Шишеяд!
С разполагането на арт инсталацията Шишеяд, Ботев (Пловдив) подкрепя кампанията “Искам да съм полезен…Рециклирай ме!” на сдружение BG Бъди активен и отправя призив към своите привърженици за споделена отговорност към новия дом на „жълто-черните“ – обновения стадион “Христо Ботев”.
Малки и големи фенове ще имат възможност да изхвърлят своите бутилки от напитки и по този начин да ги върнат за рециклиране, а от клуба са предвидили и информационно-образователна кампания, която ще покаже как следва да се случва това. Указания как да се третира бутилката преди да бъде изхвърлена ще бъде поставена и на специална табела пред самия Шишеяд.
Шишеядът ще бъде разположен на паркинга пред главния вход и ще остане там в рамките на 1 месец.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space