Вътрешният министър ще изготви доклад за смяна на главния секретар на МВР. Това заяви премиерът Николай Денков след срещата с представителите на службите в петък.

“Част от дискусията днес показа, че има и вътрешен проблем в МВР. Има няколко груупи факти, които сочат, че има проблем с организацията във ведомството. Те са свързани с дейността на главния секретар. На практика министърът не работи с него, защото му няма доверие и смята, че има проблеми, които са възникнали преди в длъжност да встъпи този екип на МВР. Неслучайно, на срещи, които сме имали досега, ако не присъства министърът, идва заместник-главния секретар”, каза Денков. И добави, че по всички тези причини е помолил Калин Стоянов “да не търпи повече тази ситуация” и да изготви доклад с искане за смяна на Петър Тодоров и въпросният доклад да бъде внесен в МС, гласуван в сряда и изпратен към Президентството.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!