През нощта ще е предимно ясно, с временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца и ще се задържи без съществена промяна.

Утре ще бъде предимно слънчево. След обяд над планините и планинските райони ще се развива купеста облачност, но ще е почти без валежи. Ще духа до умерен, в Югоизточна България временно силен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 31° и 36°, по Черноморието малко по-ниски, в София – 31°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа умерен, по южното крайбрежие временно силен североизточен вятър. Максималните температури ще са 27°-29°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

banner

В планините ще е предимно слънчево, след обяд ще се развива купеста облачност, но само на отделни места слабо ще превали. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток, по най-високите части от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 25°, на 2000 метра – около 19°.

През следващите дни времето ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста облачност, вероятността за валежи е малка, все пак в понеделник не са изключени изолирани краткотрайни валежи в планинските райони. Вятърът ще е слаб, по морския бряг – умерен от североизток. Максималните температури ще са между 32° и 37°.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!