Проф. Николай Радулов за списъка на Бобоков: Подготвят ни за нещо

Такива бележки всеки бизнесмен в България си е водил. Така експертът по национална сигурност проф. Николай Радулов коментира пред БТВ списъка с имена и суми срещу тях, открит по време на обиските на единия от задържаните за аферата с боклука - Атанас Бобоков. 

Пламен и Атанас Бобокови са сред арестуваните за аферата с боклука от Италия у нас. Вчера Специализираният наказателен съд остави Атанас Бобоков в ареста. Задържаният зам.-министър на екологията Красимир Живков също остава в ареста. 

"Богатите са богати защото имат различна ценностна система. Бобоков е опитал да разбере кой и защо има повече пари от него", каза още той. 

"Смятам, че списъкът е от периода от 2000-а година, заради живите тогава хора в списъка. В списъка има живи и починали, престъпници и нормални хора. Има и държавни чиновници", разкри проф. Радулов.

"Част от парите на тези хора не се спечелени по честен път. Но това не говори добре за държавата, защото тя тогава е позволила да се случи", коментира експертът по национална сигурност. 

"Мисля че с този списък ни подготвят за нещо. Може би за арест на някой бизнесмен", смята проф. Николай Радулов.  

Banner 468 x 60 px