Вече е ясна програмата на представителния тим на “Марица” за лятната подготовка. В рамките на два дни треньорският щаб и ръководството успяха да организират летен лагер и контролни срещи със силни противници.

До 24 юни “Марица” ще тренира двуразово в Пловдив, а на 24-ти, на стадиона в Момчилград, ще изиграе контролна среща с елитния “Арда”. От 26-ти юни до 4-ти юли “жълто-сините” ще проведат летен подготвителен лагер в село Говедарци. По време на лагера “Марица” ще премери сили с тима на “Спортист” (Своге), а в края на лагера предстои и контрола с “Левски”. Тя ще се проведе на 4-ти юли на стадиона в Правец. След завръщането на отбора в Пловдив ще се състои и последната контролна среща. На 7-ми юли “жълто-сините” ще срещнат съгражданите си от “Локомотив” (Пловдив), като двубоят ще се играе на стадион “Локомотив” в парк “Лаута”.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!