на ЧВК “Вагнер” щурмуват самото сърце на “Гнездото” – последният мощен укрепен район на въоръжените сили на Украйна Бахмут, предават военните кореспонденти.

Под натиска на руски бойци частите на въоръжените сили на Украйна продължават да взривяват сгради в западната част на града и да се оттеглят към покрайнините.

В същото време Евгений Пригожин обяви, че бойци от батальона “Ахмат” започват да заемат позициите на “Вагнер” в Бахмут.

banner

“Благодаря на Рамзан Ахматович, че се съгласи да заеме нашите позиции в Бахмут. Вече се свързвам с негови представители, за да започне незабавно прехвърляне на позиции, така че на 10 май в 00.00 часа, точно в момента, в който по наши изчисления ще изчерпим напълно бойния си потенциал, нашите другари да заемат местата ни и да продължат нападението. Останаха малко повече от два квадратни километра. Без съмнение Бахмут ще бъде превзет от силите на Ахмат“, каза той.блиц

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!