Минималните температури днес ще бъдат между 2° и 7°, а максималните – от 9° до 14°, в Пловдив – около 14°. Ще преобладава облачно време, а на места, главно в западната половина от страната, ще има валежи от дъжд. Ще духа слаб, в Източна България – умерен вятър от изток-североизток.

И по Черноморието ще преобладава облачно време, но ще бъде почти без валежи. Ще духа умерен до силен вятър изток-североизток. Максималните температури ще са от 10° до 12°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините също ще преобладава облачно време. В масивите в западната половина на страната ще има валежи от дъжд, над около 1200 метра – от сняг. Ще духа умерен до силен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра – около минус 2°.

banner

И през новата седмицата ще бъде предимно облачно и с превалявания, на повече места в понеделник. Температурите ще останат без съществена промяна до четвъртък, когато предстои временно затопляне и повече слънчеви часове.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!