Destiny

Премиерът Борисов помоли медиите за съдействие за тези кафяви новини, които посочват, че някой ще взима децата от родителите им

blic blic

Моля медиите за съдействие за тези кафяви новини, които посочват, че някой ще взима децата от родителите им. Това заяви премиерът Бойко Борисов на днешното заседание на Министерски съвет.

"Не знам как нечие съзнание може да роди такава новина. Как може да се тиражира лъжа, че норвежците са дали пари, за да им изнасяме деца по несъществуваща стратегия", попита министър-председателят. "Не мога да повярвам, че има човек, който може да се върже на подобна лъжа.

По "Норвежката програма" ние работим само за чистотата на въздуха и екоавтомобили", разкри Борисов. "Борим се срещу сексуалното, физическото и психическото насилие над деца. Много деца са бити, много деца се разхождат голи посред зимата. Тези деца после се разболяват и стават инвалиди. Преди много години участвах и в клип на група “Каризма”, именно с послание срещу насилието на децата. Благодаря, че ще ни помогнете в разясняването на тази чудовищна лъжа", обърна се премиерът към журналистите.

Banner 468 x 60 px