Европейската футболна конфедерация УЕФА анулира вече обявената програма за квалификациите за Евро 2024, която беше официално публикувана снощи.

„Забелязахме проблеми с календара и ви молим да не обръщате внимание на списъка с мачове, който бе изпратен. Новата версия ще бъде готова възможно най-скоро. Извиняваме се да причиненото неудобство“, обявиха от от УЕФА.

Както е известно, на проведения вчера във Франкфурт жребий за европейското първенство България се падна в група „G“ със Сърбия, Унгария, Черна гора и Литва. По-късно през деня БФС разпространи и програмата на мачовете на националите в квалификациите. Тя обаче може да се окаже невалидна.

banner

Според предварителната програма България трябва да започне с домакинство на Черна гора на 24 март 2023 г., а три дни след това предстои гостуване в Унгария.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!