Певицата Луна ще се опита да влезе като независим народен представител в парламента, Тя ще атакува законодателната власт през 25 МИР.

Именно там се провежда така наречената лидерска битка. Очаква се сили в 25 МИР да преборят лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, както и председателят на столетницата Корнелия Нинова. Вероятно ПП ще заложат отново на Христо Петров-Ицо Хазарта, предава Блиц

Луна Йорданова е издигната от инициативен комитет, който е подал съответните документи за регистрация на независимия кандидат. След като ги е разгледала, изборната администрация е регистрирала инициативния комитет, сочи справката в ЦИК.

banner

“Искам да си доставя това удоволствие да отида да гласувам за себе си.”, казва тя. Припомняме, че на 14 ноември в България имаш избори 2 в 1 – за президент и за парламент. Тогава фолк певицата Луна, бе кандидат за президент.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!