Destiny

Грозно посегателство срещу "златно момиче" на България, има задържан!

блиц блиц

"Златното момиче" Ренета Камберова с ужас установи, че колата й е била разбита. Посегателството срещу абсолютната световна шампионка по художествена гимнастика и бронзова медалистка от Олимпиадата в Рио де Жанейро 2016 се случва снощи пред дома на грацията в Пазарджик.

Рени публикува снимка в социалната мрежа "Фейсбук", показвайки щетите по БМВ-то си, след като с ужас установила, че е със счупено стъкло на предната лява врата. Както след всеки работен ден, когато е в родния си Пазарджик, и снощи грацията паркирала на същото място пред дома си.

За щастие, Камберова се е разминала с още по-голяма уплаха, след като не е била в колата в момента, в който е била разбита. Нападателят хвърлил камък, счупвайки стъклото. Шампионката по художествена гимнастика установила, че нищо не е откраднато от колата й. БЛИЦ научи, че нападателят, който е познат на полицията в Пазарджик, тъй като е криминално проявен, е задържан за 24 часа.

"Много неприятно, не съм го очаквала...", коментира Рени Камберова пред БЛИЦ. Вече повече от година тя успешно управлява спорта в родния си град. Работата й е свързана с постоянни пътувания, като тя ежедневно е зад волана на автомобила си.

Banner 468 x 60 px