Брутално верижно меле в София!

блиц блиц

Появиха се първи снимки от бруталното верижно меле, което се разигра по-рано днес на околовръстния път над пътния възел с бул. „Ломско шосе“ посока към бул. „Рожен“ в София.

Инцидентът стана малко след 7 часа тази сутрин. По първоначални данни, около 10 автомобила са се ударили. Няма жертви, съобщиха от МВР.

Към момента информацията е за четирима пострадали, които вече са транспортирани към столични болници за прегледи. Междувременно стана ясно, че шофьорите нямат ясно и точно обяснение какво се е случило и защо се е стигнало до инцидента.

„Една кола спря рязко пред мен. Аз спрях на време, но друг ме блъсна отзад. Аз се ударих във волана. Загубих за кратко съзнание“, това каза един от водачите, участвал във верижното меле. В сутрешния блок на България он Ер той заяви, че е шофирал с 60 километра в час БМВ-то си, а позволената скорост в участъка била 80. Според него, както и останалите участници в инцидента, причината за случилото се е комплексна – заледена пътна настилка, мъгла и лоша видимост.

Banner 468 x 60 px