Destiny

Премиерът на Асеновградско шосе: Как да знам какво са сложили в асфалта? Надзорът да гледа да няма някоя мошенгия!

Премиерът Бойко Борисов направи инспекция на ремонта на пътя Пловдив- Асеновград. Той бе в компанията на кмета на Пловдив Иван Тотев, областния управител Здравко Димитров и шефа на фирмата изпълнител Юлиан Инджов.


"Купихте емблемата на ЦСКА и вече сте спокойни". Така Бприсов се обърна към Инджов, който заедно с Гриша Ганчев издържа армейците.
"Изоставаме с документите. Локалните платна ще ги започнем през март. Пътят обаче ще бъде пуснат в двете посоки на биндер, за да можем последния слой асфалт да положим заедно с локалните. Очакваме строителното разрешение за кръговото на изхода на Пловдив", коментира областния управител.
Премиерът попита как е осветено Асеновградско шосе и се обърна към кметовете на Пловдив и Асеновград "Имате бюджети, осветете го. Като ме видите и само пари искате".
"Качеството какво е? Издал съм заповед и ако някой се издъни в качеството повече няма да участва в конкурси. Няма да се занимавам всеки ден с това кой бърка асфалт", заяви премиерът.
"Минавате и проверявате всичко и ако има нещо сезирате прокурорите", нареди Борисов на шефа на АПИ Глосов, който закъсня за инспекцията.
"Как аз да знам какво са сложили в асфалта? Ако са направили някоя мошенгия? После викате Борисов беше там? Той беше само да види колко трябва да се плати. Да се разплащаме, затова идвам. Има строителна фирма и строителен надзор. Надзора гледа как се строи, нали така? Да си носят отговорността", заяви премиерът.

 

Banner 468 x 60 px