Destiny

Непълнолетната Мария-Луиза, която потъна вдън земя, се появи изневиделица след три дни в неизвестност

Майката на изчезналата в петък вечерта Мария Маринова, ученичка в X клас в ПГ по МСС „Пейо Яворов“, съобщи в социалните мрежи, че детето й е намерено и вече си е вкъщи. Подробности къде е намерена 16-годишната Мария-Луиза, какво е състоянието й и къде е била цели четири дни не се съобщават, пише БЛИЦ.

„Искам да благодаря на хората, които споделиха моя зов! Да благодаря на брат си, на Ангел Хаджиев, в момента Мария-Луиза е намерена! Благодаря ви мили хора! Благодаря на Ивана Терзиева, на моите колеги и работодатели и на още много хора, които бяха до нас“, е посланието на майката на издирваното четири дни момиче. 16-годишната Мария-Луиза Маринова беше в пълна неизвестност, което доведе майка й Магдалена до психически срив и вдигна на крак всичките ѝ роднини, приятели и познати да издирват дъщеря й. Последно в Мосомище се заговори че Мария била проблемно дете. Често отсъствала от училище, а от дома си този път изчезнала след семеен скандал.

Дни след изчезването си Мария активира телефона си. Млад мъж е забелязал, че момичето е „online“ в социалната мрежа „Фейсбук”, съобщава toppresa.bg. „Преди малко видях, че изчезналата Мария е на линия в фейсбук профила си ако това ще има някакво значение”, сигнализира Хюсеин Молла.

Banner 468 x 60 px