Destiny

Ново нападение: Простреляха млад мъж в Бургас

Жестока кървава драма се разигра около 16 ч. в частен цех за стъклопакети, намиращ се в района на комбинат „Домострене” в бургаския жк "Победа", съобщава "Флагман". Мъж е прострелян в главата от друг, с когото е възникнало пререкание.

По непотвърдена информация пострадалият е един от шефовете на завод за дограма. Наемател на склада, където преди минути се е разиграла кървавата свада, е фирма "Сателит глас". Неин собственик е бургазлията Стойчо Попов, показа проверка. Фирмата е под наем. Стрелбата е била с газов пистолет или въздушна пушка. Районът е отцепен от полицейски патрул и жълти ленти.

"23-годишен бивш служител на частен цех за стъклопакети в Бургас е подал сигнал в полицията, че е бил прострелян с пистолет от своя бивш работодател". Това заяви пред БЛИЦ говорителят на ОД МВР-Бургас Цветелина Рандева във връзка с инцидента с прострелян човек в района на комбинат "Домостроене" в Бургас. Мъжът, който е подал сигнал, вероятно е бил прострелян с въздушен пистолет със сачми, подчерта Рандева пред медията. След преглед в лечебно заведение той е изпратен за домашно лечение.

Banner 468 x 60 px