Destiny

Измамникът, "оперирал" и Борисов, преди време бил "военен офицер"

Арестуван е измамникът, които искаше пари от майката на болно дете от Велико Търново. В понеделник вечерта "Господари на ефира" ще покажат епизода с арестуването му, съобщи Нова тв.

Надя Костадинова, майка на Никол, обясни, че в събота детето е изписано от детската онкология на "Пирогов", предстоят изследвания. Тази седмица семейството очаква оферта от френска клиника и ще я добави към документите на детето, подадени във Фонда за лечение на деца в чужбина.

На Никол предстои операция на тазобедрената стана, присаждане на стволови клетки и лъчетерапия. За лечението на Никол в Турция са необходими 165 000 евро, вече са събрани половината от тях. Комисар Христов, зам.директор на ОД на МВР в Търново, заяви че са разпространили информация за измамника, за да се получат сигнали и за други случаи.

Мъжът има стара присъда за измама, представяйки се за "военен офицер". В клипа на "Господарите" той убеждаваше майката на Никол, че е оперирал Слави Трифонов и Бойко Борисов и че е отказал поста шеф на "Пирогов", за да лекува хората. Той искаше предварително пари от семейството, за да съдейства за лечението на Никол в Турция./24 часа

Banner 468 x 60 px