Министерството на външните работи излезе с официална позиция след новината, че бизнесменът Красимир Каменов-Къро и жената, с която живее на семейни начала, са застреляни в Кейптаун, ЮАР.

„Посолството на Република България в Република Южна Африка информира за убийство на четирима души в Кейптаун, за които се предполага, че са български граждани”, обявиха от МВнР.

От ведомството допълват: „До този момент официална информация от съответните власти в страната на акредитация не е получена в българското задгранично представителство, което е установило и поддържа оперативен контакт с компетентните органи и служби”.

banner

Посолството на България в Република Южна Африка търси информация по официален ред от властите в държавата и веднага след постъпването ѝ ще я предаде на компетентните власти в България.

Гешев за информацията за убийството на Къро: Връщаме се в мутренските години

Всяка постъпваща от посолството ни в Република Южна Африка информация се предава в оперативен порядък на Министерството на вътрешните работи по компетентност.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!