Йотова за войната: Става все по-опасно и все по-страшно

“Става все по-опасно и все по-страшно. Затова, когато с президента говорим за това, че трябва да се стигне до масата на преговорите, това не са празни приказки.

Това е нашето желание, защото повече въоръжение на всички страни води до непредсказуеми решения, които заплашват вече към сериозна война”, коментира вицепрезидентът Илияна Йотова новината от тази нощ, че Русия е сключила споразумение с Беларус за разполагане на тактически ядрени оръжия на територията на страната.

Тя изрази надежда се, че разумът ще надделее.

“Надявам се, че в случая става дума малко повече за заплахи, отколкото за истински действия. Силно се надявам това да е така”, отбеляза Йотова, пише Dnes.bg.

Тя коментира и предстощия вот.

“Силно се надявам, че този път ще има правителство и редовен кабинет, който да решава наистина много важните и тежки проблеми, които стоят пред страната ни, и да продължи успешните практики и решения на служебния кабинет”, заяви Йотова.

Много хора се отказват от участие в СИК, защото се страхуват от видео наблюдението. Така беше направен законът, че не се казва точно какво ще бъде заснето и как ще бъде използвано това. Време е в тази последна седмица от изборите, това да бъде работа не само на ЦИК, но и на всички политически партии, които участват в изборите, че няма да има злоупотреби с видео наблюдението.

Banner 468 x 60 px