Заместник министър-председателят по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев се срещна с нападнатия в Охрид секретар на Българския клуб в града Християн Пендиков.

Той пое ангажимент да бъде осигурена охрана на Пендиков, за да бъде гарантирана неговата сигурност.
Министър Демерджиев беше категоричен, че ще продължава да следи внимателно случая с нападението над Пендиков. При последните си визити в Скопие заместник министър-председателят поиска от вътрешния министър на Република Северна Македония Оливиер Спасовски всички подробности около хода на разследването.
„Предоставил съм всички данни за интернет адресите, от които са пращани заплахи и ще настояваме да се вземат мерки“, каза още вътрешният министър по време на срещата. След пристигането на Пендиков в София той продължи да получава заплахи, които Демерджиев предаде на колегата си в Република Северна Македония при срещата им на 30 януари.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space