Destiny

Барманка пита Лена Бориславова: В какъв стил пеете? Не съм слушала вашите песни

Бориславова намаза 20% дискаунт заради рапъра, но не я познаха

“Е, само заради него ли?” Леко разочарована, Лена Бориславова произнася репликата, след като барманка в столично заведение е направила отстъпка на нея и Христо Петров-Ицо Хазарта, защото познала певеца, пише “24 часа”, позовавайки се на разказ на станал свидетел на куриозната случка.

“Влязоха двамата и си поръчаха кафе”, обяснява той.

“Заповядайте, направила съм ви 20% отстъпка, защото съм ви фенка”, казало момичето зад бара. Именно това провокирало шефката на кабинета на премиера Кирил Петков и говорителка на правителството. Дали смуглата красавица се е шегувала, не станало ясно, защото барманката се смутила.

“Извинявайте, госпожице, не съм слушала вашите песни. В какъв стил пеете?”, съвсем невинно попитало момичето, което не разпознало Бориславова. През това време Хазарта се мъчел да прикрие смеха си. В крайна сметка случката завършила с усмивки.

Бориславова и Хазарта са съпартийци от “Продължаваме промяната”. Рапърът бе водач на листата в т.нар. лидерски район - 25-и МИР в София. Той отвя Бойко Борисов и Корнелия Нинова, а партията взе с 4% повече от ГЕРБ.

След като през април “Продължаваме промяната” официално стана партия - на изборите се яви с регистрацията на “Волт” и “Средна европейска класа”, Хазарта стана неин член.

Хазарта се прочу в края на 90-те години на миналия век като член на рап групата “Ъпсурт” като неин основен текстописец.

Бориславова пък стана известна, след като списание “Форбс” я включи в престижната си класация “Топ 30 под 30” преди години. Тя е завършила право в Харвард.

Banner 468 x 60 px