Овен
Голяма е опасността от травми. Бъдете внимателни с ръцете, не ги натоварвайте! Голяма е опасността да се поддадете на лошо влияние. Желателно е да отидете на църква и да се помолите. Уязвима е нервната система.

Телец
Бъдете внимателни с новите идеи и планове! Сега сте лесно раними. Решението, което може да вземете, вероятно ще се окаже грешно. Затова оставете инициативата на хората, които ви обичат! Внимателно си помислете, ако ви изненадат с някакво предложение!

Близнаци
Този ден ще се окаже доста плодотворен. Вероятно ще успеете да реализирате и най-дръзките си идеи. Удава ви се лесно усвояването на знания, а общуването става приятно и желано. Ако някой ви е сърдит, потърсете прошка! Помолят ли ви за нещо, не отказвайте!

banner

Рак
Бъдете с повишено внимание, каквото и да правите! Не е желателно да флиртувате, а ако се запознаете с някой (някоя) в този ден, продължението няма да е приятно. Ще ви е трудно да се освободите от влиянието на този човек.

Лъв
Днес ще се чувствате малко нервни и раздразнителни. В този ден не се опитвайте да изпитвате верността и търпението на тези, които обичате! Сега сте склонен да идеализирате. Това е една от причините да не започвате нова връзка.

Дева
В този ден може би ще бъдете приятно изненадани, ще се случи нещо, което може да промени живота ви. Пазете се от пияни и агресивни хора! Не е подходящо време за любовни признания.

Везни
Мечтаете да се отпуснете и да се насладите на удоволствията от живота, но за ваше съжаление това няма да се получи днес, защото още от сутринта близките ще ви натоварят с ангажименти. Можете да се заемете с ремонт или с почистване у дома.

Скорпион
Възможно е джобовете ви днес да се напълнят с пари, а в любовта ви очакват нови открития. Промяната определено ще ви се отрази добре. Връзките, възникнали на този ден, ще са стабилни и може да се стигне дори до брак. Семейните да отделят повече внимание на децата си!

Стрелец
Жените днес могат да си позволят да експериментират в кухнята, а мъжете да внимават, ако им се налага да шофират! Дамите може да изненадат партньорите си с готвене на екзотично ястие по чуждестранна рецепта.

Козирог
По-добре не споделяйте плановете си, защото няма да получите подкрепа от близките си! Не се и надявайте да проявят разбиране, ако решите да им говорите за това, което ви тежи на душата! Само ще си загубите времето.

Водолей
Ще се наложи на положите максимални усилия, за да запазите душевното си равновесие. Бъдете готови за удари под кръста! С интриги не се занимавайте, а на провокации не отговаряйте!

Риби
Ще се радвате на положително влияние от звездите. Възползвайте се от възможността да привлечете съмишленици и доброволци за каузата си или да получите допълнителна подкрепа и финансиране за реализация на нов проект! Възможни са приятни изненади в любовта.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!