Минималните температури днес ще са между 0° и 5°, в Пловдив – около 3°, а максималните – от 9° до 14°, в Пловдив – около 14°. След обяд облачността ще се разкъсва и ще намалява, в по-голямата част от страната до предимно слънчево време.

Вятърът ще остане от запад-северозапад, ще е до умерен, в Северна България и западната част на Горнотракийската низина – временно силен, но до вечерта и там ще отслабне.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд намаляваща до предимно слънчево време. Сутринта на отделни места по северното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 8° и 12°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

banner

Над планините преди обяд облачността ще е значителна, но през деня и там ще намалее до предимно слънчево. Ще духа силен, по високите и открити части – бурен северозападен вятър. Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра – около минус 1°.

Предимно слънчево и необичайно топло за периода ще бъде до края на годината. След средата на новата седмица във все повече райони ще се образува мъгла, а най-много слънчеви часове се очакват в планините.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!