Важни бяха точките, но не най- важното. Най- важното е здравето. 2:1 е най малкото. Да, имахме и нашите пробелми. По начина, който налагаме, и други отбори ще имат ситуации срещу нас. Това каза Александър Томаш след победата в железничарското дерби.

“За мен беше важно днес, че имам хора на пейката, които мога да изкарам. Тези хора днес ни донесоха победата.
Митко Илиев е безспорен лидер. Аз съм година и 6-7 месеца в Локомотив и той може да играе този футбол, който искам, без да го докоснат. Той осъзнава ролята му в съблекалнята. Реакцията, която показа днес означава, че той е и голям човек, освен голям футболист.
Когато 8- 10 футболисти играят без почивка не е добре. Днес затова оставих някои играчи на пейката. Всеки трябва да поеме своята отговорност.

Учудих се, че сте избрали Георги Минчев за играч на мача. Той е добър футболист, но не играе по начина, по който искам, винаги обаче може да материализира труда на отбора. Той трябва да излезе извън зоната си на комфорт”.
Алфа Конте излиза като световен шампион на терена. Или се подчиняваме изцяло на отбора, или имаме проблем.
В паузата няма да правим котрола, за да възстановим футболистите. Следващия мач е труден- с Ботев Враца, трябва да идем и да го спечелим”, заяви Томаш.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!