В немилост е изпаднал един от легионерите в ЦСКА 1948, който се радваше на най-голямо доверие от страна на шефовете на тима. Става въпрос за халфа Парвизджон Умарбаев. „Червените“ не са доволни от формата му в последно време и затова беше резерва при гостуването на Ботев Враца. Треньорът Николай Панайотов е получил нареждане твърдо да залага на Емил Ценов, за когото се смята, че може да бъде продаден за доста добри пари в чужбина.

Умарбаев е бил заплашен дори, че ще бъде пратен във втория отбор на първо време, ако не се събуди. Той бе привлечен през миналото лято от Локомотив Пд и стартира доста добре в ЦСКА 1948. През този сезон обаче не е толкова ефективен, а това е закон за играчите на тима, чиято статистика се следи под лупа. Самият Парвиз също е усетил, че времената му с “червената” фланелка май са преброени и затова подпитвал дали има възможност да се върне на „Лаута“, където минаваше за любимец на Христо Крушарски.

 

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!