Голямата ни певица Йорданка Христова хвърли голяма бомба само няколко дни след 80-годишния си юбилей. Тя разголи душата си и за първи път призна едни от най-големите си тайни, които е крила до този момент.

Шармантната естрадна легенда има кошмарен инцидент със самолет, който по чудо я оставя жива и здрава. Освен това тя разкрива и своето виждане за изневярата и защо я прощава, както и за връзката си с Фидел Кастро.

„Човек трябва да бъде истински, да не измени на себе си и това, което е бил. Важно е да бъдеш добър. Всички положителни емоции, които правят един човек добър, трябва да ги има. Трябва да бягаме от егото, защото пречи страшно много“, казва тя в интервю пред Мон дьо.

banner

„От малка сама избирам тоалетите си. Рисувах ги и имах жени, които след това ги шиеха. Много малко конфекция нося, аз съм флексибъл в по отношение на музиката, и в ситуациите, това ми помага да оцелявам. Но в началото на моята кариера бях черно-бяла. Сега съм по-склонна“, допълва Данчето Христова.

„Не се страхувам от смъртта, дори не мисля за нея. Понякога се случва. Татко издъхна в ръцете ми. Досега не съм се замисляла как изобщо го осъзнах това нещо. Не искам да мисля за това, знам, че ще дойде, както е писано така ще стане. По-тежка дума от „сбодом“ няма.

Политика по принцип не я обичам и страня от нея. С Фидел Кастро се запознах при второто ми посещение в Куба. Бяха ни поканили на един бейсболен мач, видяхме се и се здрависахме. После още няколко пъти сме се срещали. Той е уникална личност – един от най-обичаните и в същото време един от най-мразените. Той е цар на пиара. С него никога не сме имали разговори за брак.

Сега си давам сметка, че една изневяра, някаква случайна химия някъде, прощавам я задължително. Просто такъв е бил моментът, защото и на мен може да ми се случи. Когато не се отразява на връзката, която има стойност. Уважавам мъже, които съумяват да си разнообразяват живота и да имат прекрасни семейства. Моята баба казваше, че мъжете с възрастта имат нужда от свежа кръв.

Бог е този, който ме центрира и дължа много неща. Имах самолетни инциденти, в които той ме е спасил. Навремето пътувахме с ъс самолет от София до Горна Оряховица и е имало случаи, в които вятърът духа и това малко самолетче ще изхвърчи от пистата“, откровена е талантливата ни певица, която на 10 септември навърши 80 години

 

 

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space