ЦСКА трепери за двама от основните си футболисти след победата с 2:1 над Ботев (Пловдив). Контузии по време на мача получиха универсалният халф Марселино Кареасо и защитникът Браян Кордоба.

Вторият пострада още преди почивката. Защитникът върна топката по земя към вратаря Густаво Бусато в добавеното време на първото полувреме, след което се свлече на терена и привика лекарския щаб на “червените” за помощ.

Кордоба трябваше да напусне принудително, а Ел Маестро реши да пусне Мено Кох на негово място. Санитарите трябваше да изнесат на носилка играча на ЦСКА , но при повдигането го събориха на терена. Те все пак успяха да си свършат работата, макар и след този инцидент.

banner

Кареасо пък беше заменен принудително в 64-тата минуат от Емануел Шакич.

Контузиите на двамата са тежък удар по “червените”, които имат две трудни дербита следващите дни, пише “Мач Телеграф”. Кареасо и Кордоба по всичко личи, че ще пропуснат срещите с Локомотив (София) в четвъртък и гостуването на Локомотив (Пловдив) следващия понеделник.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!